0

Onderweg met Sophie de giraf!

Geplaatst op: 11-04-2022

Speelgoed mee op reis
ONDERWEG MET SOPHIE DE GIRAF

Erop uitgaan met je kind kan heel leuk, maar soms ook best uitdagend zijn. Want hoe hou je een kleintje bezig tijdens een lange autorit? Met Sophie de giraf als reisgenootje heb je gelukkig genoeg afleidingsmogelijkheden voor onderweg.

Bezighoudertje
Zo biedt deze leuke activiteitenpiramide maar liefst zes verschillende activiteiten om je kleintje onderweg bezig te houden: knispergeluidjes, verschillende kleuren en texturen, een bijtring, rinkelende belletjes en een spiegel. Dankzij de handige haak kun je ‘m overal eenvoudig bevestigen. Zo houdt ‘ie je kleintje niet alleen bezig in de auto, maar ook in de wandelwagen, het ledikantje of de box.

 

Op ontdekking
Deze Sophie de giraf activiteitenboog kun je in een handomdraai op baby’s autostoeltje bevestigen en biedt gegarandeerd afleiding. Zo is er een rammelaar, bijtring, Kiwi de vogel, spiegeltje en allerlei labels met knisperpapier te ontdekken. Bovendien past de activiteitenboog dankzij de universele klem ook prima op een wippertje, box of wandelwagen.

 

Opgeruimd staat netjes
Dankzij deze handige auto organizer heeft je kleintje alles binnen handbereik: van snack tot speelgoed en van boekje tot iets te drinken. De organizer kan eenvoudig aan de achterkant van je autostoel worden bevestigd en heeft verschillende vakken en compartimenten waarin alles overzichtelijk kan worden opgeborgen. Extra handig: als je op je bestemming bent aangekomen, kun je ‘m ook makkelijk mee naar binnen nemen zonder dat alles eruit moet worden gehaald.

 

Uit de zon
Niets is zo vervelend als tijdens de autorit in de felle zon te zitten. Met de Sophie de giraf zonneschermen zit je kindje lekker in de schaduw én kan het onderweg gezellig naar zijn of haar favoriete girafje kijken. De schermen passen in elk type auto en zijn gemakkelijk te bevestigen via een zuignap. En als je ze niet gebruikt, kun je ze eenvoudig en compact opvouwen dankzij het handige pop-up systeemCopyright 2024 Kleine Giraf | Webdevelopment Webparking & Artylicious