0

Op ontdekking met Sophie de giraf!

Geplaatst op: 04-07-2024

BABYBEZIGHOUDERS

Vanaf het moment dat ze zijn geboren, zijn baby’s bezig met het verkennen van hun omgeving. Daarbij gebruiken ze hun zintuigen natuurlijk volop: ruiken, sabbelen, kijken, luisteren en voelen. De Sophie de giraf Activity Cloud, het Activity Board en het Activity Wheel prikkelen niet alleen die zintuigen en stimuleren zo je kindje om op ontdekking uit te gaan, maar trainen tegelijk ook hun motoriek. Bovendien zitten deze ‘babybezighouders’ zo slim in elkaar, dat er steeds weer iets nieuws valt te ontdekken, waarmee ze garant staan voor heel veel speelplezier

 

Sophie de giraf Activity Cloud
Deze van buiten zachte, maar met stevig schuim gevulde Activity Cloud heeft aan weerszijden accessoires, zoals gekleurde labels, knisperpapier en een spiegel, die baby’s zintuigen stimuleren en, al liggend op de buik, de nek en rug helpen versterken. Maar de wolk nodigt ook uit tot klimmen: kruipend of op handen en voeten. Dit is goed voor de grove motoriek en traint zowel het evenwicht als het voetenwerk. En als je kindje wat groter wordt, dient de wolk als stabiele basis om de omgeving staand te verkennen en zijn eerste stapjes te zetten. De Activity Cloud is voorzien van een antislipbasis en de afneembare hoes kan in de wasmachine.

 
Verkoopinformatie
 
 
 

Sophie de giraf Activity Wheel
Dit fantastische Activity Wheel is ideaal voor het ontwikkelen van de grove motoriek en het stimuleren van de oog-handcoördinatie. Omdat je het wiel ook uit elkaar kunt halen, kun je het bovendien op verschillende manieren gebruiken. Voor de allerkleinsten zijn er diverse kleuren, geluiden en materialen te ontdekken: van knisperpapier en een rammelaar tot aan een belletje en een spiegel. Als je baby eenmaal iets groter is, kan hij zelf onderzoeken hoe alle onderdelen losgemaakt kunnen worden én hoe je ze weer in elkaar zet. Maar ook het rollen van het wiel levert natuurlijk veel plezier op en stimuleert je kleintje om z’n eerste stapjes te zetten door er achteraan te lopen.

 
Verkoopinformatie
 
 
 

Sophie de giraf Multi-Sided
Activity Board

Dit veelzijdige activiteitenbord biedt meer dan 14 activiteiten! Er zijn materialen en texturen om te voelen en kleuren om te bekijken. Je kindje kan onderzoeken hoe de rammelaar en het knisperpapier geluid maken en waar de spiegel zit verborgen. Maar er kan ook op de bijtring gebeten en gesabbeld worden, waarmee meteen pijnlijk tandvlees wordt verzacht. De ritssluiting, veters en verschuifbare ballen stimuleren de fijne motoriek. Bovendien kun je het bord niet alleen plat neerleggen, maar ook eenvoudig ophangen of rechtop zetten. Hierdoor kan je kindje er vanuit verschillende posities mee spelen: liggend op de rug, liggend op de buik of vanuit zittende positie.

 
Verkoopinformatie


Copyright 2024 Kleine Giraf | Webdevelopment Webparking & Artylicious