0

Sophiesticated: nieuwe cadeausets van Sophie de Giraf

Geplaatst op: 28-01-2016

WELKOM OP DE WERELD
De geboorte van een kindje is telkens weer een klein wonder. Een bijzondere gebeurtenis die dan ook een bijzonder kraamcadeau verdient. Sophie de Giraf heeft speciaal voor de allerkleinsten een aantal prachtige cadeausets samengesteld. Deze Sophiesticated sets bevatten, naast een originele Sophie de Giraf, allemaal een luxe  geschenktasje en een mooie wenskaart. Daarnaast bevat elke set een toepasselijk babycadeau van Sophie de Giraf, zoals een rammelaar of een lief knuffeldoekje met speenhouder.
 
De Sophiesticated cadeaulijn bestaat uit vijf verschillende cadeausets. In elke set is een originele Sophie de Giraf te vinden. Daarnaast kun je kiezen uit een So Pure bijtring, een rammelaar, een knuffeldoekje met speenhouder of een grote hydrofiele doek. In de meest uitgebreide set vind je een Sophietje, een knuffeldoekje met speenhouder én een set van drie swaddles. Bovendien bevat iedere cadeauset een mooie geschenktas met zijden lint en een wenskaart, zodat je aan jouw kraamcadeau een persoonlijke boodschap voor de kersverse ouders kunt toevoegen.
 
De Sophiesticated cadeausets zijn verkrijgbaar vanaf € 34,99 via www.kleinegiraf.nl.Copyright 2024 Kleine Giraf | Webdevelopment Webparking & Artylicious